dijous, 5 de novembre del 2009

TRAINNING TIME


Aquesta setmana ha començat oficialment la temporada. Ja en tenia ganes! No és que hagi descansat gaire, però tot es va apropant i cada cop estic més motivat pels grans reptes que afrontaré aquest any.

Per fí ja hem doblat les sessions de natació. Dimarts va ser la primera i tot i que el míster encara no ens exigeix molt, va ser una sessió prou bona. Al final, van sortir uns 2.200 metres en els que van haver moltes sèries de peus... quin fart de picar de peus i no moure'm!

Dimecres al matí vaig sortir amb bicicleta de carretera amb el Rogero. AQUEST COP SÍ! Vaig baixar fins La Garriga per fer una ruta d'uns 65 km, passant pel Vallès i el Maresme. El temps va acompanyar força i va servir per tornar a activar-me. Feia 2 setmanes que no tocava la bici. Em va agradar molt el recorregut, alternava carreteres una mica transitades amb carreteres desertes, rectes llargues per rodar a bon ritme i alguna pujadeta, que també són necessàries. Els dos "portets" que vàrem fer són Can Bordoi i Coll de Parpers.

Avui dijous, els entrenaments segueixen el seu curs. Al vespre tornem a l'entrenament de natació amb els membres del CN VIC-ETB. Abans, però, intentaré anar a córrer 1 horeta o repetir en bici, unes 2 hores i mitja com a molt. Depèn dels ànims i de la companyia que trobi, jejeje!

Volia donar les gràcies al Rogero per la bona estona que vam passar fent el que més ens agrada i, sobretot, pel dinar que em va fer després a casa seva! Estava molt bo! També aprofito per agrair a la Mariona per ser la primera seguidora del blog! Ja he estrenat la llista, jejeje! Espero que amb el temps tingui més seguidors...De mica en mica.

Això pinta molt i molt bé. A tope!

Vinchen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada